Sport

2009.02.06. 11:44

Székesfehérvárott lép pályára az átalakult Jászberény

Négy héttel a labdarúgó NB II. tavaszi rajtja előtt két mérkőzés vár a hét végén a Jászberényi SE együttesére. A JSE kerete alapos változáson ment át az elmúlt hetekben, de a jelek szerint szép lassan rendeződnek a dolgok a klubnál, s így kiegyenesed(het)nek a sorok.

GJ

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Fehérváron lépnek pályára a Berényiek
[/caption]— A vezetők ígérete szerint a játékosok napokon belül megkapják januári bérüket, s ez már mindenképpen előrelépés a korábbi időszakhoz képest — felelte érdeklődésünkre a kék-fehérek új szakvezetője, Vígh Tibor. — Szombaton az élvonalbeli Fehérvár együtteséhez látogatunk (11 óra) felkészülési mérkőzésre, míg vasárnap 13 órakor a megyei első osztályú Újszászt fogadjuk. A héten nálunk járt próbajátékosok közül már elköszöntünk Vári Tamástól, ő biztosan nem lesz a mi játékosunk. Bár Csépe Istvánnak nagy a lemaradása, ám ügyes játékos, továbbra is velünk készül, miként Sontra Gábor és Szerencse József is. Villányi Gergő után egy újabb ceglédi fiú kerülhet hozzánk: az MTK-ban nevelekedett Tóth István a védelem közepén érzi jól magát igazán.

GJ Fehérváron lépnek pályára a Berényiek -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!