Sport

2009.02.14. 19:00

Új játékosok Szolnokon

Három hét múlva már bajnoki pontokért lépnek pályára az NB II-es labdarúgó csapatok, így nem véletlen, hogy lassan befejezik kereteik megerősítését. A Szolnoki MÁV FC-nél is hajrájához érkeztek a tárgyalások.

SZOLJON

- Közel állunk a megállapodáshoz a Dunaferrel bajnoki címet szerzett, az MTK, a Vasas, legutóbb pedig a Paks színeiben az élvonalban szerepelt egykori válogatott védővel, Molnár Zoltánnal - tudta meg lapunk a Tisza-parti klub igazgatójától, Tóth Dénestől. - Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk a Jászberénnyel, hogy Kolláth Ferencet kölcsönadjuk számukra a tavaszi idényre. Amennyiben sikerrel zárulnak a megbeszélések, tartalékkapusunk helyére Kövesfalvi Istvánt szerződtetnék Diósgyőrből, aki azon túl, hogy a padra is leülne Rézsó Péter mögé, a kapsuedzői teendőket is ellátná. A JSE-től távozó Rebecsák Szilárd néhány napon keresztül nálunk edz, sorsáról a héten döntünk.
Szombaton két mérkőzésen is pályára léptek a kék-fehérek. Sándorfalván, tökéletes minőségű, lelátóval körbevett műfüves pályán, az NB III. Alföl-csoportjának egyik bajnokesélyesénél vendégeskedett az első csapat, míg a keret másik fel a megyei I. osztályú Tápéval meccselt.
Algyő-Szolnoki MÁV FC 2-5 (2-2)
Szolnok: Rézsó - Rebecsák, Kőkúti, Antal, Balogh, Kerényi - Széki, Mile, Germán, Kiss K. (Zana) - Belényesi.
Gólszerzők: Nagy 2, ill. Germán, Belényesi, Antal, Kiss K., Széki
A második csapat ugyanabban az időben Freud 3, Bujáki 2 és Blaskovits  találataival 6-1-re diadalmaskodott.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!