Sport

2009.03.15. 17:29

Érintetlenek maradtak a kapuk Jászberényben

A másodosztályú labdarúgó bajnokságban a télen alaposan átalakult Jászberény hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Békéscsaba ellen.

GJ

Jászberényi SE—Békéscsaba 0-0
Jászberény, 100 néző, vezette: Bendik (Horváth R., Kulcsár).
Jászberény: Papp — Gulyás, VILLÁNYI, HEVESI-TÓTH, Hibó— Móczó (Kerekes, 76.), Lukácsi, BÁRKÁNYI, Lipcsei — Hamar, Dányi (Csépe, 61.). Edző: Vígh Tibor.
Békéscsaba: Máthé — Szenti, RUBUS, FUTAKI, Horváth T. — Szeverényi (Borbély, 68.), SIMON, Brlázs, Kovács D. (Bernáth, 75.) — Pozsár, Balázs (Polczer, 80.). Edző: Kiss János.
28. perc: Lukácsi ugratta ki a leshatárról induló Hamart, aki lefutotta védőjét, elhúzta a labdát Máthé mellett, ám az alapvonalról középre lőtt labdáját Lipcsei nyolc mélterről az üres kapu mellé lőtte.
38. perc: Hamar kevergetett a tizenhatos környékén, Dányi elé pattant a labda, aki azonnal a jobb összekötő helyén érkező Móczót hozta játékba. A középpályás azonban lövés helyett cselezésbe bonyolódott, így oda lett a helyzet.
41. perc: Az első csabai próbálkozás végén Szeverényi húsz méterről alig lőtt a jopbb felső sarok mellé.
51. perc: Gyors hazai kontra végén négy támadó vihette két védőre a labdát, ám Hamar Ádám elpasszolta magát, így odalett a kínálkozó lehetőség.
70. perc: Csépe bal oldali beadását Hamar gyönyörű mozdulattal tíz méterről a jobb felső sarokba fejelte, ám az asszisztens beintésére Bendik játékvezető les miatt érvénytelenyítette a találatot.
Küzdelmes, ám sok hibával tarkított összecsapást láthatott a berényi nézősereg a vasárnap délutáni szemerkélő esőben. Ugyan a hazaiak próbáltak többet kezdeményezni, ám egy lesgólon és két kihagyott zicceren kívül többet ők sem tudtak elérni. A kapuk csak ritkán forogtak veszélyben, ám ez nem csak a védelmek dícsérete, hanem a támadójáték kritikája is egyben.
Vígh Tibor: — Próbáltunk kezdeményezni, ám nem boldogultunk a vendégek szigorú védekezésével. A látottak alapján úgy érzem a döntetlen reális.
Kiss János: — Egyenlő erők küzdelméből egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni, idegenben azonban minden pontot meg kell becsülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!