Sport

2009.07.16. 11:10

Most már jöhet az országos bajnokság

A Szolnoki Búvár SE fiataljai az Ócsán megrendezett Budapest-bajnokságon mérhették le formájukat a közelgő országos bajnokság előtt.

GJ

A hazai élmezőny szinte hiánytalanul vízbe csobbant, csupán azok maradtak távol a viadaltól, akik a gyorsasági versenyeken voltak érdekeltek ugyanebben az időben. A klub legeredményesebb és egyben legismertebb versenyzője - az uszonyos és tájékozódási válogatottnak is tagja -, Sulyok Bence gőzerővel készül a belgrádi junior Európa-bajnokságra, így ő ezúttal kihagyta a viadalt.
Hamzáné Somogyváry Beáta edzőnő tanítványai csillag, 5 bója, és M-gyakorlatban álltak rajthoz. A legjobb eredményt az ifjúsági Karkecz Konrád érte el ezüstérmével, de Fekete Dorina és Graff Richárd is felléphetett a dobogó legalsó fokára.
Eredmények - M gyakorlat, ifjúsági lányok: 4. Fekete Dorina, ... 6. Bencsik Fanni, ... 8. Molnár Bernadett. Fiúk: 2. Karkecz Konrád, ... 4. Graff Richárd, 6. Lengyel Dániel, ... 14. Danyi Gábor. Felnőtt férfiak: 7. Kapolcsi Tamás, ... 9. Hamar Péter. 5 bója, ifi lányok: 4. Fekete Dorina, ... 9. Bencsik Fanni, 10. Molnár Bernadett. Fiúk: 4. Karkecz Konrád, ... 6. Graff Richárd, ... 8. Lengyel Dániel, 9. Danyi Gábor. Felnőtt férfiak: 7. Hamar Péter, ... 9. Kapolcsi Tamás. Csillag versenyszám, ifi lányok: 3. Fekete Dorina, ... 8. Bencsik Fanni, ... 10. Molnár Bernadett. Fiúk: 3. Graff Richárd, 4. Danyi Gábor, ... 7. Karkecz Konrád, 8. Lengyel Dániel. Felnőtt férfiak: 7. Hamar Péter, 8. Kapolcsi Tamás.
Sok idejük nincs a pihenésre a szolnoki búvárúszóknak, hiszen július utolsó hetében Gyékényesen, az Amphora kupán és az országos tájékozódási bajnokságon kell bizonyítaniuk, nem töltötték tétlenül az elmúlt heteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!