Sport

2011.04.13. 20:23

Kikaptak Baján, így nyolcadik helyen végeztek a kék-sárgák

Szerdán este másodszor mérkőzött meg a női kosárlabda-bajnokság hetedik helyéért a Baja és a Szolnoki NKK, ezúttal a bácskai városban.

G. G.

Akárcsak az első találkozó végjátékában, tizenöt percig most is a bajaiak akarata érvényesült, a második játékrész derekán már 28-13-ra vezettek Fürtös Katáék. A félidő előtt Milica Cvetanovics és Rubold Eszter kosarainak köszönhetően némileg megemberelték magukat a kék-sárgák, és megfelezték hátrányukat a nagyszünetre.

A térfélcsere után azonban hamar kiderült, hogy csak időszakos fellángolásról volt szó: a hazaiak a 28 pontos Szabó Petra vezérletével ismét kezükbe vették az irányítást, és már nem adtak több esélyt Mészáros Zoltán lányainak. 68-49-es győzelmükkel a bajaiak a hetedik, míg a szolnokiak a nyolcadik helyen végeztek.

A bajnoki döntő második meccsén a Pécs 78-68-ra nyert Sopronban, így már 2-0-ra vezet a három győzelemig tartó párharcban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!