Sport

2011.07.27. 15:27

Sportiskolás színekben folytatják a szolnoki női kosarasok

Mint arról már korábban beszámoltunk, ősztől az A csoportos bajnokság helyett csak az amatőr másodosztályban indulnak a szolnoki női kosarasok.

Szoljon.hu

Tóth Attila, a klubot az elmúlt évad végéig működtető gazdasági társaság ügyvezetője még a hónap elején jelezte, hogy várhatóan átadják a szereplés jogát a városi sportiskolának. Mindez a közelmúltban megtörtént, a 2011/2012-es évadot tehát már sportiskolás színekben kezdik a lányok. Mostanra eldőlt az is, hogy Mészáros Zoltán vezetőedző távozását — a korábbi szakvezető Budapesten, a civil szférában talált magának állást — követően Tóth Viktor veszi át a csapat irányítását.

A legutóbbi évad keretéből Rubold Eszter Győrbe, Milica Cvetanovics Szekszárdra igazolt. A hírek szerint a hosszú sérülésből felépült Zele Dorina ugyancsak a tolnai megyszékhelyre, míg Pungor Krisztina Szegedre tart, Szondy Dóra pedig a Vasas-Csata és a Cegléd közül választhat. A Tiszaligetben egyedül Molnár Alexandra maradt hírmondónak. Az új szolnoki csapat utóbbi mellett a junior együttes 16-17 éves fiataljaira épül majd. Ezzel várhatóan ők lesznek a legifjabbak az amúgy sem magas átlagéletkorú másodosztályú bajnokságban. A csikócsapat augusztus elsejétől naponta két edzéssel készül majd a pontvadászat szeptember 17-i rajtjára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!