KOSÁRLABDA

2017.11.08. 10:21

Újabb fontos meccs vár az Olajra

Immár a negyedik fordulónál tartanak a csapatok a FIBA Európa Kupa főtábláján. A H-jelű négyesben érdekelt Szolnoki Olaj ma este fél kilenckor a mecedón Karpos Sokoli szkopjei otthonában lép pályára.

Az Olaj ugyebár kettőt nyert hazai pályán a Sokoli (94–73) és a Nyizsnij Novgorod (97–71) ellen, míg Szombathelyen veszített (74–84).

A macedón gárda viszont még nem nyert meccset, két idegenbeli veresége mellett hazai pályán a Novgorodtól (67–101) kapott ki simán. Az eredményeket látva, a szolnoki csapat a mai összecsapás toronymagas esélyesének tűnik. Azt azonban tudni kell, hogy a Sokoli hazai csarnokában, vérmes szurkolói előtt, biztosan kettőzött erővel fog hajtani.

Vojvoda Dávidéknak nagyon be kell kezdeniük, nem szabad, hogy a macedónok belelkesedjenek, mert akkor pokolian nehéz lesz ellenük játszani.

Mindenesetre mi nem féltjük az ősszel látott szolnoki csapatot, amely ma esti sikerével megerősítheti vezető helyét a csoportban.

A másik párban a Szombathelyi Falco–Nyizsnij Novgorod-meccs tegnap esti lapzártánk után ért véget.

V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!