RÖPLABDA

2017.12.18. 09:54

Hiába hajráztak – döntő szettben kapott ki a Jászberény

Döntőszettes vereséget szenvedett a Gödöllőtől jászberényi hölgycsapatunk az élvonalbeli bajnokság alapszakaszának zárófordulójában.

Pintér Andreáék (balra) a hat között folytathatják

Fotó: Gémesi Balázs

Őszintén szólva, ez benne volt a pakliban, pláne azok után, hogy Deme Gábor együttese már a Szombathely legyőzésével bebiztosította hat közé jutását a bajnokságban.

Ennek ellenére Miklai Zsanették nem vették félvállról az összecsapást, egyszerűen a vendégeknek minden összejött ezen az estén, illetve a Berényben ezúttal a cserejátékosok is lehetőséget kaptak.

Hölgyeink tartását jól mutatja, hogy kétszettes hátrányból is képesek voltak visszajönni, és a döntő játszmában csak nüanszokon múlott a sikerük.

Pintér Andreáék (balra) a hat között folytathatják
Fotós: Gémesi Balázs

Jászberény Volleyball Team–Penta Gödöllői RC 2:3 (–23, –14, 20, 17, –13)

Bercsényi Játékcsarnok, 200 néző. V.: Csizmarik, Bodrogi.

JÁSZBERÉNY: Miklai 18, Borsos 7, Bleicher N. 8, Sevcsuk 8, Pintér A. 20, Adamenya 6. Csere: Lékó, Bertók (liberók), Halla P. 1, Schmidt. Vezetőedző: Deme Gábor.

DEME GÁBOR: – A mentális erőnkről tett tanúbizonyságot, hogy nulla-kettőről felálltunk, és némi szerencsével a győzelem is meglehetett volna.

Pabar Gyula

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!