LABDARÚGÁS

2018.01.05. 10:02

Hétfőn pályára állnak labdarúgócsapataink

A NB II.-es Szolnoki MÁV FC állománya a ­Balogh Pál–Antal Gábor edzőpáros irányításával hétfőn délután áll munkába a Tiszaligetben.

A Füred (zöldben) és Berény egymás ellen kezd a rajton.

Fotó: P. J.

A jövő heti ráhangolás után ­napról napra több meló vár majd Tóth Lászlóékra, edzőmeccsekkel megspékelve. Közülük az első­ január 19-én lesz Érden. ­Február 4–10. között pedig Sárváron edzőtáboroznak a bajnokság 10. helyezett ­szolnokiak, közben négy edzőmeccset is beiktatnak majd a programjukba.

Ami jó hír, hogy felkészülésbe bekapcsolódik majd az ősszel sérülés miatt huzamosabb ­ideig hiányzó két futballista, Földi Marcell és Pintér Norbert.

Az NB III. Keleti csoportjának 9. helyén tanyázó Jászberényi FC együttese hétfőn délelőtt találkozik, és rögvest munkához is lát Arany ­László vezetőedző irányításával.

A kék-fehérek nem terveznek edzőtábort, hiszen van füves és műfüves pályájuk, ha kell a sportcsarnokba és a gyógyfürdőbe is be tudnak jutni. Kemény, legtöbbször napi két tréningre is számíthatnak Tisza Kálmánék, akik az első felkészülési meccsüket január 20-án Csepelen játsszák.

A Füred (zöldben) és Berény egymás ellen kezd a rajton.
Fotós: P. J.

A berényiek osztálytársa, a 6. pozícióban telelő ­Tiszafüredi VSE legénysége hétfőn a helyi sportcsarnok melletti műfüves pályán először ­gyakorol az évben.

Jövő pénteken ­pedig útra kel a társaság és meg sem áll Hajdúszoboszlóig, ahol öt napig dolgoznak, közben a Mező­túrral és a helyi csapattal is letudnak egy-egy ­edzőmeccset. Ami érdekesség, e hónap 25. és 27-e között ismét Hajdú­szoboszlón tűnnek fel a fürediek, akik a tervek szerint a Debrecen II. és a Kolozsvár II. csapatával is vívnak egy egy tesztmérkőzést.

V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!