TISZAFÜRED

2018.01.20. 12:34

Közel harminc csapat játszik a füredi Tisza-tó Kupán (galéria)

Pénteken, január 19-én kezdetét vette a Tisza-tó Kupa, Tiszafüreden, a Benedek Gábor Városi Sportcsarnokban. A három napos, kispályás teremlabdarúgó tornán közel harminc csapat feszül egymásnak. Vasárnap estig tartanak a mérkőzések.

Ujvári László

dav

Az ország számos pontjáról érkeztek csapatok, a teljesség igénye nélkül: Tiszafüred, Poroszló, Nagyiván, Karcag, Kisújszállás, Miskolc, Tiszatenyő, Debrecen, Tiszacsege, Szajol, Tiszaszentimre, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Sajólád, Mezőkövesd, Törökszentmiklós vagy éppen Baja.

Van olyan település, ahonnan több gárda is érkezett.

Már a nyitómérkőzésen paprikás hangulatú, szoros találkozót vívott egymással a Tisza-tó Pizzéria és a Nagyiván (2:3), de a többi párosítás is gólzáporos, hangulatos csatákat hozott. A tornára négy női csapat is jelentkezett, ők külön mezőnyt alkotva lépnek majd pályára szombaton és vasárnap, emellett lesz büntetőrúgó verseny is.

A csoportmérkőzések után következik az egyenes kiesése szakasz, ahol a legjobb nyolc csapat méri össze tudását a Tisza-tó Kupáért és a fődíjért. A négyszázezer forint összdíjazású torna végén kiválasztják majd a legjobb kapust és a torna gólkirályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!