megméretés

2020.02.21. 18:00

Jól szerepeltek a megyeiek a tűzoltók síversenyén

Február 20-án mintegy száz tűzoltó gyűlt össze a Mátraszentistváni Síparkban, hogy részt vegyen a 2020. évi Tűzoltó Sí- és Téli Terepfutó Versenyen.

Katasztrófavédelem

Forrás: heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az ország tizennégy megyéjéből érkeztek hivatásos, önkormányzati, önkéntes és létesítményi tűzoltók, és családtagjaik – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete.

A síelők és snowboardozók a harminc – néhol ötven – centiméteres hóban óriás műlesiklás stílusban tették próbára magukat, női és férfi kategóriában három korcsoportban. A győztesek a legjobb időt teljesítő versenyzők közül kerültek ki.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből hárman indultak a megméretésen: Varga Ágnes a hölgyek síversenyében második helyezést ért el, míg a férfiak között 35-50 év közötti korcsoportban Ardai Péter a tizenegyedik, Varga Ferenc az ötven év felettiek mezőnyében pedig a harmadik helyen zárt.

Fotó: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Fotó: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!