tündérszépek 2021

2021.02.07. 11:30

A pasztell helyett érdemesebb élénk színekben érkezni a fotózásra

Folyamatosan jelentkeznek a megyebeli hölgyek az Új Néplap és a Szoljon.hu hírportál által közösen meghirdetett Tündérszépek 2021 szépségversenyre. Az első helyezett több mint tízmillió forint értékű nyereménnyel gazdagodhat. A fotózás már javában tart, a 16–29 éves lányok sorra érkeznek a szerkesztőségünkben berendezett stúdióba. Utcai és elegáns szettben, valamint bikiniben kapjuk lencsevégre a hölgyeket. A sikerhez az sem mindegy, milyen ruhában érkeznek.

P. Pusztai Nóra

Vágán Nikolett is kedveli az élénk színeket

Fotó: Nagy Balázs

– A különféle öltözékek összeállítása előtt érdemes tájékozódni a helyszín adottságairól. A fehér háttér előtt például a fehér színű ruha nem látszik megfelelően. De a feketét sem javaslom, arról ugyanis nehéz tiszta képet készíteni – tanácsolta dr. Pazsa Kornélia szín- és stílustanácsadó, a Stella & Co. Lakásbutik tulajdonosa.

A szakember a tavasz közeledtével mindenképpen színes szettet javasol.

– Attól függően, hogy ki mit szeret, lehet piros, korall vagy királykék, ezek ütősen mutatnak a fotókon. A pasztell helyett érdemes az élénkebb árnyalatokat választani, jó sminkkel szinte bármelyik mutatós. A nagyobb virág vagy tyúklábminta, esetleg más klasszikusok is jól néznek ki – részletezte.

Vágán Nikolett is kedveli az élénk színeket
Fotó: Nagy Balázs

Az elegáns, de még az utcai darabokat is feldobja a csipke, ami egy egyszerű farmernadrággal is igen vagány hatást kelt.

– A tüllszoknya nagyon megosztó viselet, ugyanakkor különleges, szeretik a fotósok, mert székben ülve jól lehet rendezgetni, egyszerre lehet tündéres, de egy bakanccsal akár merész is – mondta.

Idén a skinny farmerek helyett visszajön a répa és egyenesszárú fazon a divatba, és bár az élére vasalt nadrágok kissé háttérbe szorultak az utóbbi időben, strasszos pólóval alkalmas viselet egy szépségverseny fotózásán. A jó kombinálhatóság színesíti a fellépést.

Dr. Pazsa Kornélia szerint az ötletesség a siker kulcsa
Fotó: Beküldött fotó

Egy gyöngyökkel, kövekkel díszített farmerkabát az utcai és elegáns szettet, de még a fotózás hangulatát is feldobja, legalább úgy mint, a szatén anyagok.

– A kevesebb néha több – vallja dr. Pazsa Kornélia. – Bikiniben úgy is le kell vetkőzni, a többi szettnél érdemes az ötletességet kidomborítani. Egy elöl magasan záródó, de hát nélküli darab megfelelő választás, ahogy az olyan felső is, aminek a válla lehúzható. A visszanézős képeken a szabadon maradt testrész talán még egyedibbé teszi az elkészült képet. Az ilyen részletekre szükséges figyelni.

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket

Jelentkezni március 7-éig lehet a Szoljon.hu hírportálon. A lányokról készült fotók és portfóliók február 15-étől jelennek meg az Új Néplap hasábjain, illetve az online felületen. A szavazatokat március 22-éig lehet gyűjteni.

A zsűri értékelése alapján megyénként hárman jutnak a regioná­lis fordulóba, további egyet a közönség szavazatai repíthetnek az élmezőnybe. Az országos döntőben végül huszonkét versenyző vesz részt, a felkészítő tábor után tavasszal ők szállnak harcba a több mint tízmillió forint értékű össznyereményért.

Kattints, és jelentkezz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!