Bulvár

2013.07.03. 09:55

Lezárult a jelentkezés a szalóki álomállásra

A június 30-i határidőig 159-en jelentkeztek az Abádszalókon meghirdetett egy hónapos álom állásra.

Sz. Zs.

Beautiful Young Woman on the Beach with Laptop

Fotó: Getty Images/Hemera

Mint ismeretes, a különleges munkakör elnyerőjét párjával együtt várják egy hónapos időtartamra Abádszalókon július 20-augusztus 20. között, teljes ellátással, mely magában foglalja a szállásdíjakat, étkezéseket, italfogyasztást, strand-, koncert-, mozi-, diszkó-, múzeumbelépőket, vízi túra, kerékpártúra és minden egyéb szolgáltatás díjait, melyeket a majdani munkavállalók igénybe vesznek.


Természetesen mindezért azonban bizonyos elvárásoknak is eleget kell tenniük a szerencsés kiválasztottaknak. Kötelező jelleggel végig kell látogatniuk az Abádszalóki Nyár eseményeit, s naponta élménybeszámolót írnak majd. A majdani nyertes programját dokumentálni fogják a szervezők, melyből a későbbiekben egy Abádszalókot népszerűsítő kisfilm készül.
A jelentkezési időszak tehát lezárult. Mint az ötletgazda alpolgármestertől, Kasza Gábortól megtudtuk, a következő napokban választják ki azt az öt párt, akiket személyes találkozóra hívnak, s várhatóan július 15-én hirdetnek eredményt. A nyertes pedig július 20-án „munkába állhat” Abádszalókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!