Bulvár

2014.02.14. 12:20

Lezárult az Új Néplap „Versek szárnyán” elnevezésű versíró pályázata

Közel száz vers érkezett be szerkesztőségünkbe február tizedikéig, amelyeket „szakértő zsűricsapatunk” értékelt. Ők tízen, 14-20 év közötti fiatalok voltak, akik elolvasták, majd egytől-tízig terjedő skálán pontozták az alkotásokat.

Szoljon.hu

card with roses

Fotó: Getty Images/iStockphoto

Végül az általuk javasolt három költeményt választottuk ki győztesként. Az első helyet NAGY ÉVA BERNADETT-nek ítéltük oda, aki párjával együtt egy Simogató hétvégét tölthet el a Thermál Hotel Szivek***Superior Szállodában, félpanziós ellátással.

BATA NIKOLETT kapta a második díjat, aki szerelmével egy 10.000 forint értékű vacsorát kapott, amelyet a Garden Hotel éttermében fogyaszthatnak el.

MÓCZÁR CSABA műve a harmadik helyen végzett, így ő a Cserkeszőlői Gyógy -és Strandfürdőben tölthet el egy napot kedvesével.

További két szerzőt is díjaztunk: Bangó János és Nagy Józsefné egy-egy könyvcsomagot kapnak. A felsorolt ajándékok mellé mind az öt költő egy-egy szív alakú pizzát, valamint egy verseskötetet is kapnak.


Kiosztottunk egy különdíjat is, ezt NAGY MIHÁLY kunhegyesi pályázónk kapja. Mindenkinek gratulálunk!

A verseket jövő hétfőtől a Szoljon.hu-n is megtekinthetik, amelyekre szavazni lehet majd. A legtöbb szavazatot kapott vers szerzőjét szintén díjazni fogjuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!