VAGYONVÉDELEM

2017.10.26. 15:30

Csalók, kamu árubemutatók, házalók – az időseket figyelmeztették a veszélyekre

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szolnoki Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai vagyonvédelmi fórumokat tartottak Újszászon és Zagyvarékason.

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai lakossági fórumokat szerveznek megyeszerte. A rendőrök az újszászi Művelődési Házban és Zagyvarékason, az Idősek Otthonában várták október 24-én vagyonvédelmi fórumra a lakosságot.

Szó esett többek között a trükkös csalásokról, a házalókról, az árubemutatók jelentette veszélyekről, a tüzelővásárlásról, az otthon- és lakásvédelemről és – az ünnepek közeledtével – a temetői lopásokról is. A bűnmegelőzési szakemberek különféle, egyszerű vagyonvédelmi eszközöket is bemutattak a megjelenteknek, továbbá figyelemfelhívó tájékoztatókat is átadtak részükre.

Forrás: police.hu

A vagyonvédelmi előadás célja az volt, hogy a szakemberek felhívják a lakosok figyelmét a bűncselekmények elkövetési módszereire, azok megelőzési módjaira, hogy a résztvevők ezzel elkerüljék az áldozattá válást – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!