Budapest/Jászkunság

2017.07.23. 10:28

Elismerés a bírósági alkalmazottaknak

A bíróságok napját ünnepelve Budapesten, az Országos Bírósági Hivatal épületében tartott ünnepségen dr. Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal elnöke kitüntetéseket adott át bíráknak és igazságügyi alkalmazottaknak.

Jász-Nagykun-Szolnok megyéből többen is elismerésben részesültek. Dr. Tóthné dr. Gyárfás Katalin, a Jászberényi Járásbíróság címzetes törvényszéki bírája a Juhász Andor-díj ezüst, míg Bíró­ Erika­, a Szolnoki Törvényszék büntetés-végrehajtási kezelőirodájának irodavezetője a díj bronz fokozatában részesült.

Szakácsné dr. Székács Viktória, a Szolnoki Járásbíróság bírósági titkára, Balla-Rigó Ferenc, a Szolnoki Törvényszék informatikai osztályvezetője és Máriné Szitár Zsuzsanna, a törvényszék elnöki irodájának bírósági ügyintézője főtanácsosi, míg Tóviziné Eszes Ildikó, a Szolnoki Járásbíróság polgári kezelőirodájának irodavezetője, Sárköziné Samu Ildikó, a Jászberényi Járásbíróság tisztviselője és Mándiné Varga Mária, a Karcagi Járásbíróság tisztviselője tanácsosi címet kapott.

Mészáros Géza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!