Nehéz időszak

2022.01.11. 06:05

Megszakad a szíve a gyász miatt Dobos Attila menyasszonyának

Mélységes fájdalmat él át Dobos Attila kedvese, Erzsó. Az asszony élete közel három éven át mindennap az énekes körül forgott.

Dobos Attila menyasszonya, Erzsó egy hete nem találja a helyét, amióta a híres énekes elhunyt. Erzsó és Attila közel három éven keresztül jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, az asszony erején felül gondoskodott a szerelméről, aki idős kora okán sokat gyengélkedett - derül ki a Ripost cikkéből.

”Mindenben igyekeztem a kedvében járni. Naponta háromszor főztem neki meleg ételt, hogy változatosan, vitamindúsan táplálkozzon. Mérhetetlen űrt és fájdalmat érzek, hiszen közel három éven keresztül minden napom Attiláról szólt, minden gondolatom körülötte forgott. Egyelőre nem tértem magamhoz a gyászból, az egyetlen vigaszt az nyújtja, hogy tudom, sikerült boldoggá tennem őt az élete utolsó időszakában„ – mondta könnyeivel küzdve Hatvaniné Erzsó, aki  azt is elárulta, hogy a szerelmük mesebeli módon alakult.

”2019 áprilisában, egy közös ismerősünk által ismerkedtünk meg az interneten, Attila elmondása szerint rögtön megtetszettem neki. 

Természetesen ismertem őt, tudtam, ki az a Dobos Attila, hiszen a szakmai munkássága legendás, ráadásul én is énekelek, így rögtön megtaláltuk a közös hangot. 

A múltjáról, a magánéleti sérelmeiről azonban akkor még keveset tudtam. Velem tiszta lappal kezdhetett. Amikor először találkoztam vele, valami földöntúli érzés kerített hatalmába, ami azt súgta, nekem ott a helyem mellette. Csodálatos boldogságban életünk, és most rettenetesen hiányzik...„

Forrás: Ripost

Erzsó akkor is az énekes mellett volt, amikor Dobos Attila egészségi állapota hanyatlani kezdett. Bár húsz év volt köztük a korkülönbség, és a rég megözvegyült asszony lánya és unokái Komáromban éltek, ő csaknem minden idejét a kedvese ápolására áldozta.

”Csodálatos közös emlékeink vannak, de egyelőre sem a régi videóinkat, sem a fotóinkat, de még a dalait sem vagyok képes meghallgatni. Nem tudom, hogy valaha feldolgozom-e az elvesztését, egyelőre nem látom a jövőmet... „– fogalmazott zokogva.

Dobos Attila tavaly szilveszterkor eljegyezte Erzsót, és bár már a ruhapróba is megtörtént tavasszal, az esküvőre már nem kerülhetett sor. Csak az emlékek és a fájdalmas űr maradt az énekes után.

Borítókép: TV2

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!