Őszinte szavak

2022.05.14. 10:54

Gáspár Laci vallomása: Még most is szeretethiányom van

Az énekes kisgyerekként sírva fakadt, olyan szegények voltak.

Hazugságvizsgálóra kötötték Gáspár Lacit a 20 perc őszintén című műsor készítői. Az énekes persze nem csak a poligráfos kérdéseknél, de később is őszintén válaszolt a neki feletett kérdésekre. Laci élete igazi nyitott könyv, karrierje elején pedig rengeteg akadályt gördített elé a sors, kezdve a Kifutó című tehetségkutatóval, ahová már beválogatták, amikor közölték vele, hogy mégsem lesz a műsorból semmi.

– Mindenhová jelentkeztem, hogy rajtam ne múljon! – magyarázta a Bors szemléje szerint.

Az énekes többek közt arra a kérdésre is igennel válaszolt, hogy gyermekkorában volt, amikor nem tudtak mit enni. Épp amiatt, hogy gyermekként nem kaphatott meg sok mindent, szeret más, nehéz sorsú gyermekeken segíteni. Arra is igennel válaszolt, hogy bizony akadt olyan pillanat gyerekként, amikor sírva fakadt az élelmiszerboltban, mert anyukája nem tudott valamit megvenni.

– Amikor már felnőttként volt pénzem, sokáig akkor sem volt ott az opció az agyamban, hogy ezt vagy azt meg tudom venni. Azt hittem, hogy most sem tudom megvenni – árulta el. – Meg kellett tanítani magamat arra, hogy megvehetem. 

Nem mondtam apukámnak elégszer, hogy szeretlek

Laci elárulta, nehezen mutatja ki az érzéseit, a gyengeségét. Ennek kapcsán elárulta: az egyik legnagyobb szívfájdalma, hogy édesapja felé sem nyitott eléggé.

– Apukám nagyon korán elment. Nagyon sajnáltam, hogy neki nem mondtam elégszer, hogy szeretlek. Sokszor álmodom vele, és álmomban mondom neki, hogy szeretlek – magyarázta.

Laci azt is elárulta, nagyon-nagyon vágyik a szeretetre, és nem tudja elviselni, ha az emberek kiábrándulnak belőle. 

– Engem úgy lehet megbántani, hogy azt mondják: szerettelek, de már nem szeretlek. Még most is szeretethiányom van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában