Bulvár-celeb

2023.03.31. 13:30

Nem pletyka volt: Marics Peti és Tóth Andi valóban szakítottak

Eddig nem nyilatkoztak, de most az énekesnő megtörte a csendet.

A TV2 Sztárban Sztár kilencedik adásában Tóth Andi és Marics Peti gondoskodott arról, hogy a rajongóknak legyen még miről beszélniük. Ahogy a Bors beszámolt róla, a két híresség feltűnően rideg volt egymással a műsorban, még csak egymás felé sem néztek, Andi pedig kifejezetten komolyra vette a figurát. Fel is tették többen a kérdést, hogy mi történhetett a két zsűritag között: egy párt alkotnak még egyáltalán, vagy csak összevesztek? – derül ki a Bors cikkéből.

– Az egy dolog, hogy élő adás közben nemhogy nem szólnak egymáshoz, de sokszor megjegyzést tesznek vagy pofákat vágnak. 

Egymásra se néznek konkrétan. Az is fura volt nekem, amikor Andi élőzött és mindenki kérdezte, hol a Peti... Rendesen felidegesítette, hogy a saját kocsijában miért ne lehetnének külön. Plusz mindkettőről csinálnak folyton képeket és pakolgatják is ki, de amióta megy a műsor, még egy közöset sem raktak ki, pedig össze vannak mindig öltözve, tök jó tartalmakat tudnának gyártani. 

A Marics a visszavonulós videójára sem reagált egyáltalán szerintem. Én remélem, jól vannak, de nekem nagyon gyanús – osztotta meg észrevételeit az egyik rajongó.

A Tények.hu információi szerint nem volt alaptalan a gyanakvás, ugyanis a fiatalok már nem alkotnak egy párt.

A hírt előzőleg egy Petihez közeli barát erősítette meg, péntek reggel azonban Tóth Andi nem bírta tovább, és egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban elárulta:

Aki itt szakított, az én voltam.

Andi nem tervez ennél több részletet megosztani a történteket illetően, a háttérben állítólag féltékenység állhat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában