Bulvár-celeb

2023.10.06. 13:11

Krausz Gábor nagy lépést tett - videón is megmutatta

Kucsera Gábor átérzi a helyzetet és gratulált is hozzá.

Forrás: TV2

Ahogy azt a Ripost már megírta, október 14-én negyedik évadával tér vissza a TV2 képernyőjére az óriási népszerűségnek örvendő Dancing with the Stars, méghozzá egy igazán impozáns gárdával.

A legújabb etapban ugyanis olyan hazai sztárok mérik majd össze a tánctudásukat, mint Radics Gigi, T. Danny, Sydney van den Bosch, Simon Kornél, Hunyadi Donatella, Marics Peti, Király Linda, Szabó András Csuti, Eszenyi Enikő és Krausz Gábor. Miután már a nyakunkon van a műsor kezdete már gőzerővel zajlanak a próbák, amelyről a Krausz Gábor rendszeresen be is számol a közösségi oldalán, legfrissebb videójáért pedig egyenesen odavannak a követői.

A sztárséf partnere Mikes Anna lesz a műsorban, az eddig látottak alapján pedig igencsak megvan köztük a kémia, aminek köszönhetően a közös munka is sokkal könnyebben megy. Ez pedig a videókból is jól látszik, Krausz rajongói pedig nem győzik leírni, hogy milyen jó ennyire boldognak látni, valamint, hogy neki szurkolnak.

 

Az édesapának még egy sztár rajongója is akadt, ugyanis még a szintén sztárapuka, Kucsera Gábor is megdicsérte a sztárséf mozgását a videó alatt.

Druszám, lábad is arany!

– írta Kucsera.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában