Bulvár-celeb

2024.01.17. 17:00

Extázisban a rajongók: Marics Peti összejött Radics Gigivel?

Megy a találgatás, az énekes ugyanis sokkoló fotót posztolt.

MW

Fotó: Flajsz Péter

Szinte az egész ország azt találgatja, hogy vajon mi a helyzet a Valmar énekese, Marics Peti szerelmi életével. Amióta tavaly szakítottak Tóth Andival, már több nővel is összehozták őt a dús fantáziával megáldott követők, de egyelőre még nem lehet biztosan tudni, hogy foglalt-e a szíve - írja cikkében a Ripost.

Peti nemrég a Dancing with the Stars című műsorban is kipróbálta magát. Többek között Radics Gigi is versenybe szállt, és úgy tűnik, hogy a gyönyörű énekesnő eléggé közel került a jóképű énekeshez.

Marics Peti olyan fotót posztolt a közösségi oldalára, amin kézen fogva látható Radics Gigivel, és mondhatni intim helyzetben vannak, hiszen csupán pár centire van egymástól az ajkuk.

A követőknek egyből leesett az álluk, hiszen egyesek szerint ez egyértelmű jele annak, hogy titokban összejöttek, és most látták jónak, hogy ezt tudassák a közönséggel – de ez minden bizonnyal nem így van, ugyanis csupán egy klipforgatásról van szó, amiben együtt szerepelnek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában