Százezreket lehet keresni

2024.02.18. 14:00

Extrém takarítás: ingatlanban megtalált holttestek után lehet kérni tisztítást

Egyre több extrém takarító kínálja szolgáltatásait hazánkban. Százezreket lehet keresni a lakásokban elhunyt emberek holttestei utáni takarítással.

MW

Jelenet a Vérfagyasztó című filmből

Forrás: AFP

A Ripost extrém takarítókkal beszélgetett, akiktől megtudták, hogy egy ingatlan kitakarításával akár több százezer forintot is lehet keresni. A díjszabásuk esetenként változhat, hiszen függ a megrendelő igényeitől.

Az extrém takarítók már nem találkoznak holttestekkel, rájuk csak a lakás kitakarítása vár. Megesik, hogy több hét után felfedezett testek után kell tisztítaniuk. A vért és testnedveket a legnehezebb eltávolítani, beszivárognak a parketta alá, amit ilyenkor teljesen fel kell szedniük, de arra is volt már példa, hogy a tapétát is el kellett távolítaniuk, kérésre pedig az egész ingatlant kipakolják.

A takarítók gyakran találkoznak azzal, hogy hullagyalázóknak vagy hullarablóknak titulálják őket, ők azonban egy szolgáltatást kínálnak azoknak a hozzátartozóknak, akik nem akarnak a takarítással foglalkozni, kegyeleti okokból nem akarnak belépni az ingatlanba, vagy éppen messze laknak.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában