Krimi

2023.08.22. 05:57

18 éves fiút késeltek halálra Tiszanánán

Elfogták az elkövetőt.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Proxima Studio

Elfogtak egy 54 éves férfit, aki a gyanú szerint halálra késelt egy 18 éves fiatalembert szombaton Tiszanánán – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

Két család között vita alakult ki, majd bántalmazni kezdték egymást, melynek során egy 18 éves férfit késsel úgy megszúrtak, hogy a helyszínen belehalt sérülésébe, míg két másik férfit sérülésekkel szállítottak kórházba.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves besenyőtelki férfit – aki elmenekült a helyszínről ­– két órán belül elfogták, őrizetbe vették, emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt eljárást indítottak ellene és kezdeményezték letartóztatását – közölték.

Az ügy kapcsán a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság gyanúja miatt több ember ellen is eljárást indított – olvasható a police.hu-n.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában