Moto Safety

2023.06.17. 08:00

Már lehet jelentkezni a HUMDA zsámbéki motoros vezetéstechnikai tréningjére

Többféle gyakorlati tréningen és egy elméleti előadáson vehetnek részt a regisztrálók a motoros közlekedésbiztonsági napon.

MW

A HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. motoros közlekedésbiztonsági napja azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők zárt pályán tudjanak gyakorolni

Forrás: HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.

Június 23-án pénteken a zsámbéki Drivingcamp vezetéstechnikai központban folytatódik a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közkedvelt és nagy sikerű motoros közlekedésbiztonsági rendezvénysorozata, a Moto Safety.

Közleményükben azt írták, a résztvevők fejleszthetik képességeiket és éles helyzetekben szerezhetnek gyakorlatot szakértő instruktorok segítségével. A tréningre már lehet jelentkezni a zsambek.humdamotosafety.hu oldalon. A képzésen való részvétel feltétele a regisztrációs díj megfizetése.

A befolyt összegből magyarországi gyermekeknek szervez közlekedésbiztonsági rendezvényeket a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány tulajdonában álló Ügynökség.

A rendezvénysorozat fővédnöke prof. dr. Palkovics László, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

További részletekért kattintson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában