Kikapcsolódás

2021.05.08. 17:18

A cserkeszőlői fürdőben lazított Győrfi Pál

Többféle szolgáltatást is kipróbáltak és természetesen a medencéket sem hagyták ki.

Szoljon.hu

Budapest, 2020. április 6. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án. Az Önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport felhívására a "Segítünk egymásnak" kezdeményezés keretében 20 személygépkocsit és mikrobuszt ajánlott fel a márkakereskedés két hónapos használatra segélyszervezeteknek, valamint az Országos Mentőszolgálatnak a koronavírus elleni védekezéshez. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A hosszú kényszerű szünet után újból megnyitott Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ idei első vendége Győrfi Pál és családja volt – olvasható a termalonline.hu-n. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője egy hétvégét töltött a üdülőhelyen.

Győrfi Pál kipróbálta a krioszaunát, más néven hidegszaunát, vagy jégszaunát, ami az úgynevezett hidegterápiás eljárások közé tartozik. A szóvivő ezután egy tangentoros masszázson is részt vett, ami – talán így ismerősebb – víz alatti vízsugármasszázst jelent. Gyakorlatilag a hagyományos masszázshoz hasonló a hatása, de alaposabb, viszont egyszerre kíméletesebb masszázsfajtának számít.

Győrfi Pál felesége masszázson vett részt, de kipróbálta a galvánkezelést is. Ezen felül szaunáztak és a sószobát is felkeresték. Mindezeken túl a gyógyvizes medencéket és a gyermekmedencét sem hagyták ki. “Cserkeszőlőt mindenkinek szeretettel és szívből ajánlom” – foglalta össze tapasztalatait a szóvivő.

Cserkeszőlőn gyorsan tudtak reagálni az újranyitási lehetőségre. Varga Attila polgármester elmondta, ez annak köszönhető, hogy időben elvégezték a karbantartási és előkészületi munkákat. A termálfürdő május 3. óta várja a vendégeket és ezzel párhuzamosan már a gyógyászati kezeléseik is elérhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!