Naptárfotózás

2023.10.26. 18:30

Jótékony célból állt kamera elé Kocsis Luca szolnoki atléta

Jótékony célú kutyás naptárfotózáson szerepelt Kocsis Luca, U20 Európa-bajnok bronzérmes, fedett pályás magyar bajnok, U20 országos csúcstartó sprinter.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Kocsis Luca szolnoki atléta

Fotó: Zsiros Alíz

– A Vigyél Haza Alapítvány évek óta fali és asztali naptárakkal igyekszik felhívni a figyelmet a menhelyi állatok örökbefogadásra. Minden évben olyan ismert emberek közreműködésével készítjük ezeket, akik a saját területükön kiemelkedő teljesítmény nyújtanak – magyarázta Óvári András alapító. Hozzátette, idén az Atlétikai VB évében, kiváló magyar atléták közreműködésével készülnek a naptárak. Az eladásból származó bevételt teljes egészében az állatok gyógyítására fordítják.

– Bevallom, elsőre kissé hezitáltam, amikor megkerestek, aztán megismertem a részleteket és azonnal igent mondtam fotózásra – mondta Kocsis Luca. A sportoló egy Lindor nevű keverék ebbel állt kamera elé.

– Eleinte kissé félénk volt, aztán megnyugodott és elkészülhettek a képek. Jó érzés ilyen módon segíteni – magyarázta a fiatal sportoló. Manapság nagyon elfoglalt, kevés ideje jutna egy házi kedvencre, ám elárulta, mindig is nagyon szerette a kutyákat.

– Jelenleg nem tudnám vállalni egy kutya gondozását, szoros az időbeosztásom. De ha egyszer lesz rá lehetőségem valószínűleg menhelyről fogadok örökbe – mondta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!