Hegyes Bertalan /Videóval

2021.12.12. 19:50

Tévés szerepléséről is mesélt a népszerű martfűi táncművész

A martfűi származású, huszonnégyszeres társastáncbajnok, a Dancing with the Stars első évadának nyertese, Hegyes Bertalan mesélt az érdeklődőknek munkájáról, valamint a népszerű műsorhoz fűződő élményeiről a Szolnoki Ifjúsági Közösségi Térben (Szifon) a minap.

Köllő Judit

Hegyes Bertalan táncművésszel (balra) Kiss Márton, a Szifon vezetője beszélgetett Fotó: Köllő Judit

A Szifon Kerekasztal-beszélgetés címmel indított új sorozatot, melynek célja az előadó-művészetek bemutatása a középiskolás korosztály

számára. A napokban Hegyes Bertalan a Szifon vezetőjével, Kiss Mártonnal látogatott el a szolnoki Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnáziumba, ahol diákok tehettek fel kérdéseket a táncművésznek. Majd ezt követően átmentek a Szifonba, ahová a város több intézményéből érkeztek

fiatalok, akik így végre élőben is találkozhattak a népszerű tévéműsorban brillírozó Hegyes Bertalannal.

Hegyes Bertalan táncművésszel (balra) Kiss Márton, a Szifon vezetője beszélgetett Fotó: Köllő Judit

Hálás vagyok, hogy most itt lehetek és beszélhetek arról, ki vagyok, illetve mit csinálok 

– kezdte a martfűi származású táncművész. Az érdeklődők közül többen a Dancing with the Stars forgatásának kulisszatitkaira voltak kíváncsiak, továbbá kérték, hogy meséljen nekik a műsorba való bekerülésről is.

A beszélgetés során kiderült, hogy huszonhét éves kora ellenére tizennyolc esztendeje űzi a társastáncot.

 Azt is elárulta, hogy minden bajnokságon viseli a kabala alsóneműjét, ami elengedhetetlen számára a jó eredmények eléréséhez.

Bertalan egy időre felhagyott a versenyzéssel a fellépések miatt, azonban tánctanárként folyamatosan dolgozik, hiszen Budapesten több megkeresése is van. 

A műsort követően még temérdek interjún és sajtóeseményen kellett megjelennem, viszont januártól újra tanítani fogok.

– A fővárosban élek, így a legtöbb tanítványom oda köt, de sokat járok haza édesanyámhoz, így a beszélgetésünk után is hozzá igyekszem majd vacsorázni.

Sok fiatal érdeklődött afelől is, hogy mit jelent számára a tánc, illetve mit köszönhet a műsorban való szereplésnek. – Nehéz szavakkal kifejezni,

hogy mit is tükröz számomra a tánc, hiszen nem tudom, mivel foglalkoznék, ha nem ezt csinálnám – szögezte le Bertalan. – A Dancing with the

Stars forgatásai alatt nagyon sokat tanultam magamról, továbbá hálás lehetek, hogy rengeteg jó és humoros embert ismerhettem meg általa.

Hegyes Bertalan egy kis mókázásban is benne volt, nézzék meg videón:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!