Tündérszépek 2022

2022.02.04. 18:00

Magassarkú vagy sportcipő? Olvasóink döntöttek!

Köztudott, hogy egy jól megválasztott magassarkú nemcsak javítja a tartást, de hosszabbá is teszi a lábat, ráadásul a pasik is rajonganak érte. Instagram követőinket megkérdeztük, ők mire voksolnak.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Egyértelmű, hogy egy fotózás során érdemes a magassarkú cipőt választani, de fontos, hogy az a lábunkra legtökéletesebben passzoló legyen. Hiszen a magabiztos megjelenés elengedhetetlen kelléke a kényelem. A Tündérszépek hamarosan induló fotózásán is célszerű nőies lábbelire voksolni, de ki mondta, hogy egy menő sportcipő nem tehet szexivé?

Forrás: www.instagram.com/szoljon.hu

Instagram követőink 77 százaléka szavazott a kényelemre, vagyis ennyien választanának inkább egy vagány sportcipőt, mintsem egy magassarkút. Emellett a lábbeli mellett szavazóink csupán 23 százaléka döntene a hétköznapokban. 

Minél előbb töltsétek ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben.

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!