Tündérszépek 2022

2022.03.14. 19:55

A fotózáson kihasználtuk a napsütéses időt

Folytatódott a Tündérszépek szépségversenyre jelentkező, Jász-Nagykun-Szolnok megyei versenyzők fotózása. Péntek délelőtt Siposné Balogh Rita érkezett Jászkisérről, aki hamar otthonosan érezte magát a tiszaligeti Garden Hotelben.

P. Pusztai Nóra

Munkatársaink Hutter Zsófia (balra) és P. Pusztai Nóra instruálta a versenyzőt, míg Mészáros János fotóriporter elkészítette a galériához szükséges képeket. Fotó: M. J.

A sportos öltözetébe bújt elsőként, a konditeremben a súlyok sem jelentettek neki akadályt.

– Először vagyok fotózáson és szeretnék jól szerepelni – mondta a huszonnégy éves hölgy, akit férje mellett a két gyermeke is támogat.

– A munkahelyemen is megfordulnak utánam a férfiak, sok bókot kapok az életben, ezért is gondoltam, hogy kipróbálom magam – emelte ki.

Elegáns öltözéknek egy tűzpiros ruhát választott, önbizalommal telve mozgott a fényképezőgép előtt.

– Reméltem, hogy dögös képek készülnek majd és nem csalódtam. Nagyon jól éreztem magam – mondta a magát TikTokernek valló lány.  

Máricus 22-ig várjuk azon 18 és 29 év közötti lányok jelentkezését, akik kedvet kaptak, hogy kipróbálják magukat a Tündérszépek szépségversenyünkön!

 

Minél előbb töltsétek ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben.

 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!