Szépségverseny

2022.04.23. 15:30

Íme a Jászkunság öt legszebb Tündérszépe: hamarosan eldől, ki ragyoghat a döntőben

Lezárult Tündérszépek országos szépségversenyünk első, regionális fordulója, a megyei szakmai zsűri pedig kiemelte az országos fináléra esélyes öt legszebb hölgyet.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Lezárult a Tündérszépek első, regionális szakasza, amelyben szűkebb térségünk és ezen belül megyénk legszebb hölgyeit mutattuk be olvasóinknak az Új Néplap hasábjain és a szoljon.hu-n.  A bájosabbnál bájosabb lányok március elsejétől gyűjtötték a több ezernyi szívecskét, amelyekkel olvasóink értékelték őket.

Az elmúlt hónapokban tehát szakmai zsűrink folyamatosan szűrte a nevezőket, profi fotósaink ingyen elkészítették a versenyfotóit azoknak, akik ezt kérték, míg mások saját, már kész portfólióval neveztek országos szépségversenyünkre. Most pedig elérkezett az idő, hogy újra összeüljenek az ítészek, és kihirdessük, kik lettek megyénk legszebbjei.

A megyei szakmai zsűri 5-5 helyi szépséget emelt ki, közülük kerül ki április 26-án egy-egy Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Nógrád megyei hölgy, aki az országos fináléban képviselheti szűkebb hazáját.

Érdemes lesz hát ekkor is visszalátogatni oldalunkra, hogy kiderüljön ki lett megyénk Tündérszépe!

A tét nem kicsi, hiszen az országos ismertség mellett a legszebbekre értékes nyeremények, kétszemélyes egzotikus utazás is vár, mindamellett, hogy betörhetnek a szépségipar vagy a média világába, új szakmai kapcsolatokat építhetnek ki. Felkészülésüket pedig gyönyörű szépségkirálynők is segítik mindebben: háziasszony-mentorunk 2022-ben Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter.

Lássuk hát a megyei eredményeket!

Jász-Nagykun-Szolnok megye öt legszebb hölgye a szakmai zsűri döntése alapján:

Oláh Melánia

Oláh Melánia

Igaz Ivett

Igaz Ivett

Nagy Vanessza Noémi

Nagy Vanessza Noémi

Szekeres Alexandra Vivien

Szekeres Alexandra Vivien

Bolla Nikoletta

Bolla Nikoletta

A pozitív kisugárzást is szem előtt tartották

Az Új Néplap és a szoljon.hu munkatársai Molnár G. Attila, Sebestyén János, illetve Varga Csaba hosszas mérlegelés után döntöttek a lányokról. A képgalériák átnézése mellett a bemutatkozásokat is átolvasták, hogy minél teljesebb képet kapjanak a versenyzőkről. A pozitív kisugárzás minden esetben előtérbe került.

– Nem volt könnyű a döntés, erős volt a mezőny. Csinos, fotogén hölgyek jelentkeztek idén.

Akadt közülük néhány, akikben még további pluszt lehetett felfedezni, ilyenek például a különlegesen szép szemek vagy éppen a bájos arc

– mondta Sebestyén János. Varga Csaba hozzátette: néhány jelentkező előtt szép jövő állhat, ha a modell szakmát választják.

– A döntésemet a bemutatkozó gondolatok is befolyásolták, szimpatikus volt, ha a versenyzőnek a belső, emberi értékek is fontosak – emelte ki.

A közönségkedvenc újra várja a szívecskéket

Természetesen az olvasói szívecskéknek is óriási szerep jutott a regionális fordulóban, és jut majd ezután is: régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap ugyanis, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén.

Ez a szavazás április 27-én indul, tehát szerdától ismét lehet osztani a szívecskéket, amelyek ezúttal országos finálét érnek majd a közönségkedvencnek.

Az értékelésekkel egyébként olvasóink is nyertek, ugyanis a voksolók között megyénként egy-egy 2 főre szóló wellness vouchert sorsolunk ki 26-án.

A régiós közönségszavazás győzteseinek a nevét hétfőn közöljük. Az olvasói értékelések alapján továbbjutó szépségek a szerdán induló fordulóban gyűjthetik a szívecskéket a döntőbe jutásért hét napon keresztül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!