Szoljon podcast

2023.07.10. 06:55

Özbas Szofi: Legfőbb célom az újabb olimpiai részvétel kiharcolása

Remekül halad afelé, hogy a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon is tatamira léphessen, sikereinek egyik titka azonban pont az, hogy mindig csak a következő kihívásra koncentrál. Özbas Szofival, a Szolnokról elszármazott cselgáncsozóval beszélgetünk nagy terveiről és arról, mi volt élete eddigi legszebb pillanata.

Turcsányi János

Forrás: Szoljon.hu

Özbas Szofi a magyar cselgáncs egyik legkiválóbb tehetsége. Huszonegy éves kora ellenére elmondhatja magáról, hogy felnőtt szinten világ- és Európa bajnoki bronzérmes, de kijutott már a 2021-es tokiói olimpiára is.

A szolnoki dzsúdós immár tizennegyedik éve cselgáncsozik, az élsport mellett pedig tanulmányaira is szentel időt. Riportalanyunk elárulta, hogy élete egyik legszebb pillanata az volt, amikor bronzérmet szerzett a májusi, dohai világbajnokságon, és remekül halad afelé, hogy a 2024-es párizsi ötkarikás játékokon is tatamira lépjen.

A fiatal sportolónő sikerének ugyanakkor az az egyik titka, hogy mindig csak a következő versenyre, meccsre koncentrál. A Szoljon.hu podcastjében Kovács Levente sportújságíró beszélget a Szolnokról elszármazott tehetséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!