Szoljon podcast

2024.02.14. 14:30

Herédi-Molnár Marcella: A szerelmesek ünnepén is az apró figyelmességek jelentenek a legtöbbet

Február 14, Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor az emberek világszerte virággal, apró ajándékkal lepik meg kedvesüket. Herédi-Molnár Marcella, párkapcsolati és kapcsolati coach, motivációs előadó és író az apró figyelmességekre hívja fel a figyelmünket. A Szoljon.hu Podcast legújabb adásában interjúalanyunkat Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

Köllő Judit

Vendégünk: Herédi-Molnár Marcella

Fotó: Daróczi Dorottya

– Azt gondolom, hogy a házasság hete és a Valentin-nap mindannyiunk számára nem csak ünnep, hanem egy emlékeztető is lehet, hogy kicsit megálljunk és átgondoljuk, a helyünkön vagyunk-e és azzal a társsal, akit szeretnénk, hogy mellettünk legyen – kezdte mondanivalóját Herédi- Molnár Marcella, szerelem, párkapcsolati és kapcsolati coach, motivációs előadó és író.

– Számtalan statisztika bizonyítja azt, hogy Valentin-napon adják el a legtöbb vörös rózsát és ezen a napon hangzik el a legtöbb szerelmes szám is. Mindez azt jelenti, hogy a legtöbb szerelmes pár számára nagy jelentőséggel bír ez a nap.

Apró figyelmességek szükségesek ahhoz, hogy igazán személyessé tegyük ezt a napot.

– Úgy tehetjük minél meghittebbé a Valentin napot, ha kellő figyelmet fordítunk szerelmünkre – mesélte mosolyogva a párkapcsolati coach. – Ilyen csekélység lehet az, hogy egy olyan aprósággal lepjük meg társunkat, aminek biztosan örülne. Nem kell hatalmas, eget rengető dolgokra gondolni, elég, ha azt a virágot, vagy azt az édességet adom számára, ami a kedvence. Továbbá egy kis séta, vagy reggeli kávé, és tea, mindig jolly joker megoldás. Ezekkel a kicsiny, mindennapi figyelmességekkel nem csak ezen a héten, vagy ezen a napon, hanem akár egész évben örömöt csempézhetünk a kedvesünk és a saját életünkbe is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!