Verseny

2024.02.20. 07:00

Kiírták a Virágos Abonyért 2024-es pályázatát – így lehet nevezni

Idén is virágba borulhat Abony, mivel 2024-re is kiírták a Virágos Abonyért pályázatot, a várost küllemében leginkább megszépítők számára.

Rózsa Róbert

Illusztráció

Forrás: MW Archívum

Fotó: Mészáros János

Megjelent hétfőn a Virágos Abonyért 2024 pályázati felhívása. A pályázat elsősorban azokat az abonyiakat szeretné elismerni, akik kiemelkedően sokat tettek a város szebbé tételéért.

A versenyen az abonyi lakcímmel rendelkező magánszemélyek, illetve az abonyi székhellyel, telephellyel rendelkező intézmények, gazdasági szervezetek indulhatnak.

Három kategóriában lehet nevezni: legvirágosabb ház, legvirágosabb intézmény, legvirágosabb vállalkozás. Az elbírálásnál fontos szempont, hogy jól látható helyen legyen a díszítés, meghatározó annak minősége, de az is, milyen összhangot, összhatást kelt környezetében.

Aki indulni szeretne, annak a nevezési lapot az abonyi önkormányzata címére (2740 Abony, Kossuth tér 1., email cím: [email protected]) kell benyújtani a polgármesteri hivatal településfejlesztési osztályán beszerezhető, vagy a város honlapjáról (www.abony.hu) letölthető formanyomtatványon.

A pályázat benyújtásának határideje június 21., az elbírálás július 12-én zárul. További részletek az abony.hu honlapon olvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!