Tündérszép lányok érkeztek a fotózásra

2024.03.05. 09:00

Tündérszépek: megmutatjuk, kik jelentkeztek szépségversenyünkre - galériával

Már csak néhány napot kell várni és megkezdődik a Tündérszépek 2024 szépségversenyre jelentkezők fotózásra. Addig is összegyűjtöttünk néhány felvételt a korábbi évek versenyzőiről.

Pakainé Pusztai Nóra

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. Az első jelentkezőket már telefonon értesítettük, a napokban érkeznek is a szolnoki fotóstúdióba. Három szettben kapjuk lencsevégre a lányokat, a fotósorozatokat a Szoljon.hu hírportálokon is közzétesszük.

Az elmúlt években különböző helyeken fotóztuk a Tündérszépeket
Fotó: Kedves Katalin

Az elmúlt hetekben tippekkel jelentkeztünk, szakembereket kerestünk meg, hogy javaslatokkal lássuk el a fotózásra érkezőket. Dr. Pazsa Kornélia stílustanácsadótól megtudtuk, mik az idei év trendszínei vagy azt, hogy az összeillő ruhadarabokkal tűnhetünk ki a tömegből. Kummer-Gál Kata fotós arról beszélt, hogyan lehet jó felvételt készíteni a Tündérszépek versenyzőiről, sőt a kulisszák mögé is bepillanthattak az érdeklődők.

Most visszatekintünk az elmúlt évekre, összegyűjtöttünk néhány felvételt, melyek a korábbi Tündérszépek versenyek fotózásain készültek. 

Még te is lehetsz Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legszebb lánya!

Ha kedvet kaptatok, nem kell mást tenni mint nevezni, mielőtt betelnek a helyek. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye szépségei Heves, valamint Nógrád hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, abba a fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!