baleset/ frissítve

2018.05.05. 11:04

Kamion és kisbusz karambolozott a 44-esen, Kunszentmártonnál

Többen megsérültek a balesetben, lezárták az érintett útszakaszt.

Egy kamion és egy kisbusz ütközött össze a 44-es főúton, Kunszentmárton és Öcsöd határában. Az ütközés következtében a kisbusz félig az árokba került, a kamion az úttesten maradt. A mentők megállapítása szerint a kisebb jármű valamennyi utasa megsérült, a kamion vezetője nem szenvedett sérülést.

A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen, a társhatóságokkal együttműködve.

FRISS:

Egy ember súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett a kunszentmártoni balesetben. Öten pedig könnyebben megsérültek a 44-es főúton történt karambolnál. A helyszínen dolgozó hatóságok pontosították a sérültek létszámát és állapotát a 44-es főút 53-as kilométerszelvényénél történt kunszentmártoni balesetben.

Ezen a helyszínen egy kamion és egy kisbusz ütközött össze. Ezt megelőzően azonban a kisbusz egy másik kamionnal ütközött, amely nekiütötte a kisebb járművet a nagyobbnak. A mentők megállapították, hogy a kisbuszban utazók közül öten könnyebben megsérültek, további egy, a helyszínen tartózkodó ember pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Utóbbi sérültért mentőhelikopter érkezett. A hatóságok továbbra is teljes útlezárás mellett dolgoznak – közölte honlapunkkal a JNSZ MKI.

13 óra 35 perc:

A balesettel érintett szakaszon ismét zavartalanul halad a forgalom.

A rendőrök 13 óra 35 perckor feloldották a forgalomkorlátozást, az út ismét teljes szélességében járható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában