JÁSZKISÉR

2018.08.06. 09:30

Vezetés közben kapott allergiás rohamot egy férfi

Allergiás rohamot kapott egy férfi, akit egy rovar csípett meg vezetés közben Jászkisér külterületén.

Czakó Nóra

Forrás: Shutterstock

Az éppen arra járőröző, jászapáti rendőrök helyzetfelismerésének köszönhetően a sofőr azonnali, életmentő orvosi ellátásban részesült – tudtuk meg Szabó Zita megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Az apáti rendőrőrs két járőre figyelt fel még múlt pénteken, a délelőtti órákban Jászkisér külterületén egy út szélén parkoló kamionra, illetve az előtte tántorgó férfira. Azonnal megálltak.

A sofőr láthatóan nagyon rosszul volt, nehezen beszélt és vízzel locsolta magát. Elmondta, hogy vezetés közben valami megcsípte, alig kapott levegőt.

Halász Dániel őrmester, valamint Lipécz Zoltán törzsőrmester azonnal a szolgálati gépkocsiba ültették, és a legközelebbi háziorvosi rendelőbe vitték a nagykőrösi lakost.

Az orvos elmondta, a sofőr egy rovarcsípéstől allergiás rohamot kapott, és a rendőrök gyors helyzetfelismerése ez esetben életet mentett. Az ötvenöt éves férfit – az elsődleges orvosi ellátást követően – kórházba szállították.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában