SZOLNOK/FEGYVERNEK

2018.09.28. 16:30

Nem akarta, hogy elvigyék a gyerekeit, megharapta a rendőr kezét

A Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség vádiratot nyújtott be a Szolnoki Járásbírósághoz egy 34 éves fegyverneki nő ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt.

Szoljon.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint a Törökszentmiklósi Járási Hivatal munkatársai 2018. május 29-én 9 óra körüli időben megjelentek a vádlott fegyverneki lakásán, mert a három kiskorú gyermekének az átmeneti nevelésbe vételéről rendelkeztek. Ismerve a körülményeket rendőri biztosítást kértek a helyszínre.

A helyszínre három törökszentmiklósi rendőr kísérte a gyámügyeseket. A vádlott nem akarta, hogy elvigyék a gyerekeit, az intézkedés során zavartan viselkedett, szidalmazta a járási hivatal munkatársait, majd megindult a munkájukat végző tisztviselők felé.

Ezt észlelve az egyik rendőr a vádlott elé állt, és a karjával visszatartotta őt. A felbőszült nő ekkor megragadta a sértett rendőr kezét és a csuklójába harapott. A rendőrök ezt követően a vádlottat megbilincselték és előállították a rendőrségre. A sértett rendőrnek könnyebb sérülése keletkezett, de nem élt magánindítvánnyal a vádlottal szemben – tájékoztatta hírportálunkat Dr. Zsilka László, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Az ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő nővel szemben felfüggesztett börtönbüntetésre tett indítványt azzal, hogy a bíróság rendelje el a pártfogó felügyeletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában