vízirendőr vette észre

2019.01.11. 16:30

Bajba jutott, zavart nő bolyongott a Tisza árterületén, Tiszavárkonynál

A vízirendőr figyelt fel a mínuszokban bolyongó asszonyra Tiszavárkony külterületén.

police.hu/szoljon.hu

Fotó: police.hu

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrvezetője 2019. január 10-én 16 óra körül a Tisza árterületén, Tiszavárkonynál szolgálat közben figyelt fel egy zavartan viselkedő, idős, gyalogos hölgyre.

A kimerült asszony nagyon nehezen tudott beszélni és egyáltalán nem tudta megmondani hol tartózkodik és hogyan került az árterületre. Tekintettel a hideg időjárási körülményekre, illetve a kihűlés veszélyére Kiszely Imre rendőr törzsőrmester azonnal beültette a szolgálati gépkocsiba az asszonyt és meleg teával kínálta.

Eközben a nő telefonjából kikereste egyik hozzátartozójának telefonszámát és felvette vele a kapcsolatot. A bajba jutott nő lánya elmondta, hogy édesanyja egy szolnoki egészségügyi intézményben tartózkodott, ahonnan feltehetően önként távozott.

Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai az átfázott törökszentmiklósi lakost kórházba vitték.

Fotó: police.hu

Szakemberek szerint ilyen hidegben az ember akár 5 perc alatt is kihűlés áldozata lehet, ezért különösen indokolt, hogy odafigyeljünk embertársainkra.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai is kiemelten ellenőrzik a nehezen megközelíthető ingatlanokat és felveszik a kapcsolatot az ott élőkkel – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában