kék hírek

2019.10.29. 14:00

Horrorkaravánt kapcsoltak le Szolnoknál

Újabb horrorkaravánt vontak intézkedés alá a rendőrök Szolnoknál – értesítette hírportálunkat S. Tóth-Gön­czöl Szabina.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy az egyenruhások vasárnap délelőtt Szolnok külterületén, a 4-es számú főúton ellenőriztek egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt. A rendőrök megállapították, hogy a román férfi az általa vezetett gépkocsival a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

A rendőrök a jogsértést megszüntették, és a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A sofőrt pedig előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül szabálysértési bírságot szabtak ki.

Fotó: police.hu

Törökszentmiklóson is intézkedniük kellett a rendőröknek a hétvégén. Egy helyi férfi tett ugyanis bejelentést szombaton hajnalban, miszerint egy ismeretlen nő az elmúlt éjszaka anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást kínált neki. A férfi az ajánlatot elutasította, és tovább akart kerékpározni, a nő azonban meglökte, ezért elesett. A támadó a földön lévő sértettől elvette a pénztárcáját, és biciklivel elmenekült a helyszínről.

A rendőrök egy napon belül azonosították és elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható huszonhét éves nőt. A jogsértőt őrizetbe vették, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában