kék hírek

2020.02.14. 14:00

Újabb horrorkaravánt fogtak, ezúttal Kenderesen

A rendőrök horrorkaravánt szűrtek ki a közúti forgalomból Kenderesen – tájékoztatta hírportálunkat a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A Kisújszállási Rendőrőrs járőrei ellenőriztek Kenderes belterületén, a 4-es számú főúton 2020. február 13-án 5 óra körül egy román hatósági jelzésű járműszerelvényt. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy két külföldi férfi egy rakományrögzítő hevederrel vontatott egy motorhibás kisbuszt, amihez egy személygépkocsit szállító tréler volt kapcsolva.

Fotó: Police.hu

A rendőrök a jogsértést megszüntették, a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A 36 és 52 éves sofőröket előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás keretében 150.000, valamint 100.000 forint szabálysértési bírságot szabtak ki.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közúti balesetek megelőzése érdekében minden esetben kiszűrik a forgalomból a balesetveszélyes, úgynevezett horrorkaravánokat. Ezért kérik, hogy a balesetek elkerülése érdekében mindenki a közlekedési szabályokat betartva közlekedjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában