Kék hírek

2020.03.21. 09:38

Ittasan és bedrogozva árokba csúszott egy autós Jászjákóhalmán

Pénteken a megye rendőrei három személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

police.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén pénteken nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy helyi lakos 2020. március 20-án 4 óra körül Jászjákóhalma belterületén közlekedett személygépkocsijával. A 25 éves férfi haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt az úttestről, és elsodort két hulladéktárolót, ezt követően áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol egy beton vízátvezetőnek, valamint egy ingatlan melléképületének ütközött, majd az árokba csúszott és megállt.

A sofőr a gépkocsit hátrahagyva elhagyta a helyszínt. A járőrök adatgyűjtést követően otthonában megtalálták a gépjárművezetőt, akivel szemben az ellenőrzés során alkoholszondát és kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, melyek pozitív értéket mutattak. A sofőrt a rendőrök előállították biológiai mintavétel céljából. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a jogsértő ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában