Kék hírek

2020.03.05. 12:42

Személygépkocsinak hajtott egy kerékpáros Mezőtúron

Szerdán a megye rendőrei négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Fotó: Police.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Szerdán három fő ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

Egy helyi lakos Mezőtúr belterületén közlekedett kerékpárjával 2020. március 4-én 5 óra 45 perckor, amikor egy kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát, és nekihajtott egy személygépkocsinak. A kerékpáros – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: Police.hu

Rendőrök ellenőriztek egy jásztelki lakost, aki Jászjákóhalma belterületén közlekedett gépjárművel 2020. március 4-én a délelőtti órákban. A rendőrök megállapították, hogy a 38 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy a Szolnoki Járásbíróság 12 hónapra eltiltotta a járművezetéstől. A járőrök előállították a jogsértőt a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában