kék hírek

2020.07.16. 10:30

Két jet-ski ütközött össze a Tisza-tavon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására, valamint egy személyt fogtak el az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Két szolnoki lakos közlekedett egy-egy kisgéphajóval a Tisza-tó vízfelületén 2020. július 15-én 15 óra körül. Haladásuk során egymást kerülgették, amikor egyikük egy hirtelen balra kanyarodási manővert hajtott végre, ami során kisgéphajóikkal összeütköztek és mindketten a vízbe estek – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletétől.

A baleset következtében az egyik hajóvezető – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg a másik személynek – akinek a Tisza-tóra nem volt érvényes vezetői engedélye – sérülése nem keletkezett. A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vízi közlekedés veszélyeztetése vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Fotó: Police.hu

A szerdai balesettel kapcsolatban a rendőrség arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy egy szajoli lakos közlekedett személygépkocsival Szolnok belterületén 2020. július 15-én 11 óra 50 perc körül. Haladása során egy jobbra ívelő útkanyarulatban nem tett eleget jobbra tartási kötelezettségének, áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött egy motorkerékpárosnak, aki elesett. A motoros a baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rendőrök megállapították, hogy a jogsértő úgy ült gépkocsija volánja mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott, ráadásul a vezetői engedélyét sem tartotta magánál. A Szolnoki Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában