távoltartás

2020.10.14. 16:30

A férfi az apósát, a nő az apját verte Jászladányon

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség indítványára a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója ez év október 12-én elrendelte egy jászladányi férfi és nő bűnügyi felügyeletét valamint a sértettől való távoltartást – adta hírül a megyei főügyészség sajtóosztálya.

Mészáros Géza

A gyanúsítottak élettársak és régebb óta haragos viszonyban álltak a nő édesapjával, az ügy sértettjével. A páros ez év október 9-én délután megjelent az após jászladányi házánál, ahol már a kapun kívül veszekedtek vele és kövekkel dobálták. Az após bemenekült a házba és bezárta az ajtót. Az élettársak feltépték a kaput, az udvaron felkaptak egy lécet és egy bográcsot, majd ezen eszközökkel behatoltak a házba. Rátámadtak az apósra és bántalmazni kezdték, ütlegeléseiket csak a házban lévő hozzátartozók kérésére hagyták abba, majd távoztak. A sértettnek életveszélyes koponyavérzése keletkezett.

A gyanúsítottakat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntette és magánlaksértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként. A bíróság előírta a gyanúsítottaknak, hogy lakásukat csak szükséges esetben hagyhatják el és megtiltotta, hogy bármilyen formában a sértettel kapcsolatba kerülhessenek. A magatartási szabályok megtartását a rendőrség ellenőrzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában