Jogerős ítélet

2020.12.18. 09:54

Iratokat, kutyaeledelt és pénzt is lopott egy jászkiséri férfi

A Jászberényi Járási Ügyészség bíróság elé állított egy többszörösen büntetett előéletű jászkiséri férfit lopás bűntette miatt.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Mint arról korábban már írtunk, a férfi 2020. december 13-án az esti órákban Jászkiséren egy, az utcán parkoló, kulccsal le nem zárt autóból ellopott több közokirat mellett kutya eledelt, dohányárut és 53 000 forint készpénzt – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség.

A csütörtökön megtartott tárgyaláson a Jászberényi Járásbíróság az őrizetben lévő vádlottat bűnösnek találta a vád szerinti bűncselekményben és ezért őt 1 év börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltás mellékbüntetésre ítélte, rendelkezett vagyonelkobzásról, illetve a sértett polgári jogi igényét egyéb törvényes útra utasította. A bíróság a férfi korábbi felfüggesztett börtönbüntetésének a végrehajtását is elrendelte.

Az ítélet ellen egyik érdekelt sem jelentett be fellebbezést, ezért az jogerőssé vált. A fogva lévő elítélt szabadságvesztését foganatba is vették, és a vádlott az ítélet kihirdetését követően, azonnal megkezdte büntetésének letöltését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában