Kék Hírek

2021.01.08. 10:29

Két sérüléssel járó baleset is történt megyénkben

Oldalára borult csütörtökön Tiszafürednél egy teherautó. A gépkocsivezető könnyű sérülést szenvedett.

Police.hu

Forrás: police.hu

Csütörtökön a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset jutott a rendőrség tudomására, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy hajdúhadházi lakos közlekedett teherautóval a 34-es számú úton Tiszaigar irányából Tiszafüred irányába csütörtökön 12 óra 35 perckor. A gépkocsivezető egy balra ívelő útkanyarulatban lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd balra rántotta a kormányt. A sofőr elvesztette uralmát a gépjármű irányítása felett, és a teherautó az oldalára borulva átsodródott a jobb oldali árokba. A baleset során – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a gépkocsivezető és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy közlekedésük során mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában