Jászapáti

2021.04.18. 14:30

Gumilövedékes pisztollyal támadtak rá egy férfira és lányára

Gumilövedékes pisztollyal lőttek meg egy férfit és lányát szombaton délután Jászapátin.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy jászapáti lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint szombaton délután egy személygépkocsi állt meg a házuk előtt, melyből férfiak szálltak ki, és szidalmazni kezdték őt és családját – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezt követően bementek a lakóház udvarára, a bejelentőt és a lányát egy gumilövedékes pisztollyal lábon lőtték, majd a helyszínről eltávoztak. A sérült férfi mentőt hívott, akit a lányával együtt kórházba szállítottak. Elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedtek.

Az azonnali rendőri intézkedés, és az elvégzett adatgyűjtés után a Jászapáti Rendőrőrsön előállítottak négy jászapáti férfi, akiket gyanúsítottként kihallgattak. A jogsértők egyikének lakóhelyén megtartott kutatás során megtalálták a forgótáras gumilövedékes gáz-riasztó pisztolyt, mely a hozzá tartozó lövedékekkel együtt lefoglalásra került.

Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában