Jászárokszállás

2021.06.24. 12:30

Katalizátort ment lopni, menekülés közben még a cipőit is elhagyta

Szerszámokkal felszerelkezve ment katalizátort lopni a jászárokszállási fiatal, akit a gépjármű tulajdonosa zavart meg cselekményében. A jogsértő a felszerélését hátrahagyva, futva távozott a helyszínről, cipőit pedig menekülés közben hagyta el.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Ismeretlen személy emelt meg egy családi ház előtt parkoló személyautót Jászárokszálláson június 22-én 1 óra 35 perc körül – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. A feltételezett elkövető a kipufogócsövet megvágva, megkísérelte eltulajdonítani a jármű katalizátorát, de cselekménye közben megzavarták, ezért a bűnelkövető elmenekült a helyszínről.

Az adatgyűjtést követően a rendőrök azonosították, elfogták, előállították majd a Jászárokszállási Rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki a 19 éves férfit.

A hátrahagyott egyik cipő
Fotó: police.hu

A gyanúsított kihallgatásakor a jászárokszállási férfi elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésének éjszakáján döntötte el, hogy katalizátort fog lopni. Otthonában egy hátizsákba pakolta bele az akkumulátoros orrfűrészét és egy autós emelőt. Útközben látta meg azt a autót, amiből a katalizátort ki akarta vágni. A járművet a nála lévő emelővel megemelte, ekkor azonban a gépkocsi tulajdonosa lépett mellé. A fiatal jogsértő elmenekült a helyszínről, hátrahagyva azokat az eszközöket, amiket korábban a hátizsákban összekészített.

Futása közben először az egyik, majd a másik cipőjét is elhagyta az utcán.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában