a gyerekek nagyon várták őket

2021.09.22. 19:00

Két oviban is jártak a szolnoki balesetmegelőzők

A tiszajenői Jó Pásztor Tagóvodában, illetve a martfűi Játékvár Óvodában tartottak játékos elméleti és gyakorlati baleset-megelőzési foglalkozást.

Szoljon.hu

Rajzokat kaptak a rendőrök

Forrás: police.hu

A szeptember 22-i Nemzetközi Autómentes Nap és a Mobilitási Hét alkalmából két intézménybe, a tiszajenői Jó Pásztor Tagóvodába, illetve a martfűi Játékvár Óvodába kaptak kedves meghívást a Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A két intézményben összesen százötven gyermek várta nagy izgalommal a rendőröket. A kicsik megnézték, sőt bele is ülhettek az igazi rendőrautóba, talán ez okozta számukra a legnagyobb örömet. Ezt követően a rendőrök a gyermek számára összeállított, korosztályuknak megfelelő játékos, interaktív elméleti és gyakorlati baleset-megelőzési foglalkozást tartottak, melyben a csemeték aktívan részt vettek.

Fotó: police.hu

Búcsúzóul a rendőrök láthatósági ajándéktárgyakkal jutalmazták meg a gyermekeket. A martfűi ovis csapat is készült a búcsúra: általuk készített, közlekedési témájú rajzokat adtak át a rendőröknek.

Rajzokat kaptak a rendőrök
Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában