lopás

2021.10.21. 15:08

Két helyre tört be egy kenderesi fiú, pénzt és akkus csavarozót zsákmányolt

A fiatalkorú fiú beismerő vallomást tett.

Szoljon.hu

Forrás: police.hu

Egy kenderesi lakos tett bejelentést a rendőrségre október 15-én, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen ellopott az otthonukból két pénztárcát a bennük lévő több ezer forint készpénzzel, személyes okmányokkal, valamint bankkártyával – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A rendőrök adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, aminek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, és gyanúsítottként kihallgattak egy kenderesi fiatalkorút. A fiú beismerő vallomást tett, elmondta, hogy a pénzt kivette a tárcákból, majd eldobta azokat.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal pár héttel korábban is bement egy másik kenderesi családi ház udvarába, onnan akkumulátoros csavarozót vitt magával, amit időközben eladott. A rendőrök a szerszámot és az egyik pénztárcát üresen megtalálták és lefoglalták.

A Karcagi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a fiatal ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában